L'AVORTAMENT

Aquest és un tema d'actualitat,i a la vegada delicat, ja que s'està fent una reforma de la llei que el regula, i hi han moltes opinions, a favor i en contra.
Però, sabem el que és reialment l'avortament?
L'avortament és la interrupció del procès fisiològic del embaràs causant la mort del fetus dintre o fòra del claustre matern viable o no.
Hi han dos tipus: el espontani i el produït. Els riscos de seguir amb aquest procediment són posibles complicacions i problemes, ja que és obligar al cos a expulsar un cos.

La reforma de la llei de la que hem parlat al principi del post, amplia el temps per a avortar fins als cinc mesos, i, molts sectors de la societat, pensen que açò és un crim, però, la realitat és que fins als cinc mesos i mig el fetus encara no `és un èsser viu, ja que si es trobara fora de l'úter no podria acomplir ninguna de les tres funcions vitals. També es paradòxic que la majoria de sectors que pensen que l'avortament és un crim, estan a favor de la pena de mort.

Des de Princeton: New Jersey estem d'acord amb l'avortament, de fet, creguem que deuria de ser un dret fundamental de la dona.
Però, atenció, cal recordar que l'avortament és l'ultim recurs, no és un metode anticonceptiu d'utilització diara, ja que, com ens diu la nostra habitual col·laboradora, la doctora Amparo Ortega, té molts efectes secundaris. A més, no protegeix contra malalties de transmisió sexual. Per a gastar a sovint, ja tenim el preservatiu (masculí i femení), el DIU, espermatitzides...

Recordeu que en la nostra secció d'enquestes, en trovareu sobre aquest tema, per que, com ja sabeu, en aquest bloc ens importa la vostra opinió.

0 comentarios:

Publicar un comentario