L'HOMOSEXUALITAT

L'homosexualitat és l'orientació afectiva-sexual de les persones que se senten atretes per persones del mateix sexe. És un impuls que neix i surt de dins sense que es faci res per dirigir-lo en un sentit o en un altre.

Acceptable, no? doncs pareix ser que per a una part de la societat, no. L'homosexualitat , encara avuí en dia considerada un problema o una malaltia en moltes cultures, ha segut, és i, si seguim així, serà una de les majors causes de repressió, juntament amb la raça i el sexe de les persones.


hem volgut il·lustrar l'article amb aquest reportatge mexicà sobre l'homosexualitat, en el qual varies persones heterosexuals i també homosexuals donen la seva opinió sobre el tema:




La doctora Amparo Ortega, ens explica que l'homosexualitat no és, ni molt menys, una malaltia. Tampoc hi ha un gen de l'homosexualitat, és a dir, que l'orientació sexual d'un humà simplement és cosa de la conducta sexual. Aquesta, com totes les conductes humanes, pot ser objecte de decisió i pot estar influenciada per molts aspectes, com l'entorn familiar o l'entorn on es viu. Alguns homosexuals ho son per tenir famílies desestructurades (mals tractes, drogoaddiccións, mare sobreprotectora i `pare despreocupat...).

No podem entendre que la gent no ens respecte, i en canvi podem menospreciar als homoxesuals? És contradictori, però no podem esperar que un homosexual ens respecte si no li tenim a aquest la consideració que mereix. Els homosexuals són persones com les demés, ja que fan les seues funcions vitals com tot ésser viu, i és capaç de raonar com tot ser humà. Hem d'apdrendre que aquest sector és una part de la població, i per tant, hem d'acceptar-los tal i com són independientment de les demés coses.

En conclussió, cal dir que l'homosexualitat és un aspecte totalment normal, és a dir, que si ho hets, no tens per que tenir por de fer-ho public, i, des de Princeton:New Jersey et recomanem que parles amb el teu metge o metgessa, ja que aquest és un professional que et pot ajudar i aconsellar.

0 comentarios:

Publicar un comentario